Att resa med husdjur blir allt vanligare och det finns inget som säger att din fyrbenta vän inte kan vara en del av din nästa hotellvistelse. I Sverige har ett antal hotell insett vikten av att erbjuda bekväma och välkomnande boenden inte bara för människor, utan även för deras hundkamrater.

Ska du på semester i Sverige med hund och söker ett hotell för hundar, då har du kommit rätt. Här är en översikt över några av de bästa hundvänliga hotellen i olika städer runt om i landet.

Hundvänliga hotell Stockholm

Radisson Collection, Strand Hotel, Stockholm

Detta eleganta hotell som är centralt beläget i Stockholm är inte bara känt för sin charmiga atmosfär och utsikt över vattnet, utan också för att vara hundvänligt. Hotellet välkomnar glatt både gäster och deras fyrbenta vänner och erbjuder bekväma boenden för både två- och fyrbenta gäster.

För hundägare är det en perfekt plats att utforska den närliggande Kungsträdgården och andra natursköna områden. Hotellet erbjuder hundvänliga rum och välkomnar hundar av alla storlekar med öppna armar. Njut av en promenad längs kajen med din trogna följeslagare och upplev den avslappnade atmosfären på detta eleganta hotell.

Booking.com

Adress

Nybrokajen 9
103 27 Stockholm

Kontakt

+46 8 5068 4000
info.strand.stockholm@radissoncollection.com

Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza är ännu ett hundvänligt alternativ i Sveriges huvudstad. Detta hotell är beläget i en imponerande byggnad från 1880-talet mittemot Humlegården Park och Kungliga biblioteket i Sverige. Hotellet är inte bara känt för sin historiska aura utan också för att vara öppet för hundar. Här kan gäster och deras husdjur njuta av det bästa av både det moderna och det klassiska.

Hotellet ligger centralt och är ett utmärkt val för dig och din hund. De erbjuder särskilda rum där hundar är välkomna, och deras vänliga personal kan ge tips om närliggande parker och promenadområden där du och din hund kan njuta av tiden tillsammans.

Booking.com

Adress

Birger Jarlsgatan 29
111 45 Stockholm

Kontakt

08–566 220 00
info.stoplaza@elite.se

Hundvänliga hotell Göteborg

Jacyz Göteborg

Göteborg är en stad som välkomnar hundar, och Jacyz är ett utmärkt exempel på detta. Detta boutiquehotell erbjuder hundvänliga rum och ligger nära Göteborgs grönområden och strandpromenader. Här kan du och din hund njuta av en avkopplande vistelse med tillgång till många promenadmöjligheter. Hotellet erbjuder inte bara hundvänliga rum utan har även ett antal bekvämligheter och tjänster speciellt utformade för våra fyrbenta vänner.

Booking.com

Hemsida

Jacyz

Adress

Drakegatan 10
412 50 Göteborg

Kontakt

+46 31 350 44 10
reservation@jacyzhotel.com

Quality Hotel The Weaver Göteborg

Detta hotell är stolt över att vara hundvänligt och erbjuder bekväma boenden för både ägare och deras husdjur. Det är ett utmärkt val för dem som vill utforska Göteborg med sina hundar i släptåg.

Quality Hotel The Weaver i Göteborg är ett modernt hotell som välkomnar hundar. Deras hundvänliga rum är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse med din fyrbenta vän. Hotellet ligger nära Göteborgs centrum och erbjuder enkel tillgång till stadens sevärdheter och grönområden.

Adress

Göteborgsvägen 91
43137 Mölndal

Kontakt

+46 31 304 80 50
q.weaver@strawberry.se

Hundvänliga hotell Malmö

Park Inn by Radisson Malmö

Malmö är en hundvänlig stad och Park Inn by Radisson är inget undantag. Hotellet välkomnar gärna gäster som reser med sina hundar och erbjuder bekväma och moderna boenden för både två- och fyrbenta gäster.

Hotellet har hundvänliga rum och ligger nära vackra promenadstråk längs kanalerna och grönområdena i staden. Du och din hund kommer att uppskatta den gästvänliga atmosfären och den enkla tillgången till stadens sevärdheter.

Adress

Sjömansgatan 2
211 19 Malmö

Kontakt

+46 40 628 60 00
info.malmo@parkinn.com

Elite Hotel Esplanade Malmö

Ett annat hundvänligt alternativ i Malmö är Elite Hotel Esplanade. Detta eleganta hotell i Malmö kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet och inkluderar även hundar i sin gästlista. Här kan du och din hund njuta av en minnesvärd vistelse i denna kuststad.

Hotellet erbjuder bekväma rum där hundar är välkomna. Det är perfekt beläget för att utforska staden tillsammans med din hund och erbjuder närhet till grönområden och strandpromenader.

Adress

Mäster Johansgatan 15
211 21 Malmö

Kontakt

040-24 85 00
info.esplanademalmo@elite.se

Hundvänliga hotell i övriga Sverige

Bergs Gård & Hållsvikens Gård Västerljung

För dem som söker en mer lantlig och avkopplande upplevelse är Bergs Gård & Hållsvikens Gård ett utmärkt alternativ. Dessa gårdar erbjuder inte bara hundvänligt boende utan också möjligheter till naturvandringar med din hund som sällskap. Det är en idealisk plats för långa promenader och avkoppling i lugn och ro.

Adress

Se exakt adress på hemsidan

Kontakt

0156-42 00 20
kontakt@bergsgard.com

Camp Ripan Kiruna

Kiruna är känt för sin natursköna skönhet och Camp Ripan gör det möjligt för dig och din hund att utforska denna nordliga pärla tillsammans. Hotellet har anpassat boendealternativ för hundägare och deras pälsklädda vänner. Camp Ripan i Kiruna är ett hundvänligt hotell som passar perfekt för äventyrliga hundägare. Här kan du och din hund utforska de norra områdena av Sverige tillsammans.

Hemsida

Camp Ripan

Adress

Campingvägen 5
981 35 Kiruna

Kontakt

+46 980-630 00
info@ripan.se

Radisson Blu Metropol Helsingborg

Helsingborg är ännu en stad som välkomnar hundar och deras ägare. Radisson Blu Metropol erbjuder moderna och bekväma boenden där ditt husdjur också kan känna sig hemma.

Helsingborgs Radisson Blu Metropol är ett hundvänligt hotell som välkomnar både små och stora hundar. Beläget nära stadens centrum och havet erbjuder det enastående möjligheter för promenader och utflykter med din hund.

Adress

Carl Krooks Gata 16
252 25 Helsingborg

Kontakt

+46 42 6237900
info.helsingborg@radissonblu.com

Sunlight Hotel Conference & Spa Nyköping

Detta hotell i Nyköping är inte bara en fristad för avkoppling, utan också för dig och din hund. Här kan ni njuta av den vackra omgivningen och bekvämligheterna som hotellet har att erbjuda.

Sunlight Hotel i Nyköping är ett avslappnat och hundvänligt hotell med en spa-anläggning där du kan koppla av. Hotellet erbjuder hundvänliga rum och har en härlig trädgård där du och din hund kan njuta av tiden tillsammans.

Adress

Nytorget 7
611 38 Nyköping

Kontakt

+46 155 20 50 00
reception@sunlight.se

ProfilHotels Halmstad Plaza

ProfilHotels Halmstad Plaza är ett annat hotell som välkomnar hundar med öppna armar. Det är en idealisk bas för att utforska Halmstad tillsammans med din trogna vän. Hotellet erbjuder bekväma rum för dig och din hund och ligger nära stranden och stadens grönområden. Det är perfekt för avkopplande promenader och aktiviteter med din fyrbenta vän.

Adress

Anna Lindhs Plats
302 66 Halmstad

Kontakt

035-240 1000
halmstadplaza@profilhotels.com

The Wood Hotel by Elite Skellefteå

The Wood Hotel i Skellefteå kombinerar modern design med komfort och välkomnar både människor och hundar. Här kan du och din hund njuta av en trevlig vistelse i denna nordliga stad. Hotellet erbjuder hundvänliga rum och är en utmärkt bas för att utforska den vackra norrländska naturen med din hund.

Adress

Torggatan 3
931 32 Skellefteå

Kontakt

0910-488800
reservation@woodhotel.se

Att resa med din hund behöver inte vara komplicerat, och dessa hundvänliga hotell i Sverige är beviset på det. Oavsett om du utforskar stadens sevärdheter eller njuter av landskapet, finns det alternativ som passar både dig och din trogna följeslagare. Innan du bokar din nästa resa är det alltid en god idé att kontakta hotellet direkt för att bekräfta deras policy och eventuella särskilda regler för husdjur.

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *